Föreläsning med Behrang Miri

Som en frisk fläkt kom han in i aulan, en timme försenad på grund av flygförseningar. Jag hade inte hört om honom före denna föreläsning och visste inte heller vad den skulle handla om. Nu vet jag – och jag skulle önska att alla lärare fick lyssna. Jag har sällan varvat så mycket skratt med konstaterande att ”ja just det, så är det”, eller ”VA, kan det verkligen stämma att det är så det är?!” Lyssna på hans program här!

En liten slutrapp fick han till också:

Seyed Behrang Miri, född 17 Januari  1984i Iran, är en rappare, skribent och skådespelare som flyttade med föräldrar till Sverige 1987. Han har arbetat med Özz Nûjen och är uppvuxen i Lund. Han har varit inblandad i ett antal ungdomsprojekt, både i Skåne och senare i Stockholm. Hösten 2008 deltog Miri i teateruppsättningen Zlatans leende på Malmö stadsteater. Samma år figurerade han som affischnamn för både MKB, Räddningstjänsten och tidningen City. Dessutom fick han priset Årets glädjespridare av Malmö stad. Läs mer om Behrang Miri här!

Kommentera

E-postadress publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*
*